Joulukuun tarjoukset

KANTA-ASIAKAALLE: Tri Tolonen Karpalo+ C

Tri Tolosen Karpalo + C-vitamiini on vahva karpalovalmiste. Se on suunniteltu naisen immuunijärjestelmän hyvinvointiin. Tri Tolosen Karpalo sisältää C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Tri Tolosen Karpalo on suomessa, suomalaisten tarpeisiin kehitetty. Se sisältää standardoitua karpalouutetta, joka sisältää 6 % proantosyanidiineja (PAC). Yksi kapseli vastaa 5 g tuoreita karpaloita.

60 kapselia

8,35 (norm. 9,80)

KANTA-ASIAKKAILLE: SYSTANE ULTRA SILMÄTIPPA 10 ML

SYSTANE® ULTRA voitelevat silmätipat ovat erinomainen kuivasilmäisyyden hoitomenetelmä, sillä tippojen ainutlaatuinen koostumus takaa nopean ja pitkäkestoisen lievityksen ilman näköä sumentavaa vaikutusta.

SYSTANE® ULTRA soveltuu käytettäväksi myös piilolinssien kanssa.

10ml

15,00 (norm. 17,75)

KANTA-ASIAKKAALLE: Elivo lahjapakkaus sis puhdistusvaahto ja shampoo

Puhdistusvaahto: pehmeä vaahto pesee kasvot hellästi ja tehokkaasti ja soveltuu myös meikinpuhdistukseen sekä uudistettuna myös silmämeikin poistoon turvallisesti. Sisältää ihoa kosteuttavien ainesosien erikoisseoksen (Lactil®), joka säilyttää ja ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa. Panthenol ja Aloe vera hoitavat ja rauhoittavat ihoa. Sopii myös akneiholle.

Puhdistusvaahto on sulfaatiton. Mieto tuoksu. pH 5.5.

Shampoo: mieto tuoksu − Sopii hajusteista kärsiville ja useimmiten hajusteallergisille. Raikas omenantuoksu vaikuttaa mielihyväkeskukseen ja lisää hyvän olon tunnetta ja antaa elinvoimaa. Väriaineeton Silikoniton Aloe vera -uute ja glyseroli yhdessä ylläpitävät hiusten ja päänahan tervettä kosteustasapainoaIltahelokkiuute tekee hiuksista pehmeät ja lisää kiiltoa

pH 5.02

Valmistettu kotimaisten asiantuntijoiden kanssa suomalaisella työllä.

150ml+250ml

16,95 (norm. 20,15)

Lisää tarjouksia myymälässä!