Marraskuun tarjoukset

KANTA-ASIAKKAILLE: Nogasin GO

Nogasin GO on tehokas ruuansulatusentsyymi vatsa- ja ilmavaivojen hoitoon. Kaloriton ja hyvänmakuinen Nogasin GO on helppo nauttia ilman vettä. Taskupakkaus kulkee kätevästi aina mukana.

Nogasin sisältää alfagalaktosidaasia (luonnollinen entsyymi), joka edistää kasvisten ja viljatuotteiden sisältämien sulamattomien hiilihydraattien pilkkoutumista ruoansulatuskanavassa ja siten vähentää turvotusta ja kaasunmuodostusta.

Annostus: 1-2 purutablettia ennen ateriaa. Tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä. Nogasin GO on maidoton, hiivaton, soijaton, sokeriton eikä se sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Valmistettu Suomessa.

25 tabl.

9,80 (norm. 11,50)

KANTA-ASIAKKAALLE: VICHY MINERAL 98 TIIVISTE

PÄIVITTÄISTÄ VAHVISTUSTA IHOLLESI.

MINÉRAL 89  päivittäiseen käyttöön tarkoitettu tiiviste, joka tekee ihosta vahvemman ulkoisia vaikutuksia vastaan ja antaa sille hyvinvoivan ja heleän ulkonäön. Valmistelee ihoa seuraaviin ihonhoitorutiinin vaiheisiin.
Erityisen hyvin se sopii kosteutta kaipaavalle iholle, jolla on kuivuudesta johtuvia juonteita ja sameutta.

Koostumus, joka sisältää mm. ainutlaatuisen mineraalipitoista Vichy Thermal Spa-lähdevettä ja hyaluronihappoa, auttaa:
– vahvistamaan ihon omaa suojaa
– tekemään ihon laadusta paremman ja estämään siten kosteuden haihtumista iholta ja suojaa ihoa ulkoisia haittatekijöitä vastaan.

Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.
Hypoallergeeninen.
Hajusteeton.

50 ml

20,00 (norm. 25,00)

KANTA-ASIAKKAALLE: LACTARSE GO

Lactrase pilkkoo laktoosin tehokkaasti

Lactrasen avulla voit huoletta nauttia maitotuotteista ilman turvotusta ja vatsavaivoja!

Pidä Lactrase aina mukanasi matkoilla, ravintoloissa, kahviloissa ja juhlissa. Alkuperäinen Lactrase-laktaasientyymi on tuonut avun suomalaisten laktoosivaivoihin jo 20 vuoden ajan.

Lactrase-laktaasientsyymi valmistetaan Suomessa.

25 tablettia

9,80 (norm. 11,50)

KANTA-ASIAKKAALLE: PUHDAS+ TUPLASINKKI 30MG KAMPANJAPAKKAUS 60+30 KAPS

Sinkki on tärkeä kivennäisaine, koska se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä näön, luuston, ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

60+30 kaps

3,90 (norm. 10,95)

Lisää tarjouksia myymälässä!