Huhtikuun tarjoukset

KANTA-ASIAKKAILLE: Maitohappobakteeri +B ratiopharm

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B-vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön ja myös lomamatkoille.

B6- ja B12-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. B-vitamiinit vähentävät väsymystä, auttavat elimistöä vapauttamaan energiaa ruoasta ja ylläpitävät vastustuskykyä. B-vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä.

Maitohappobakteeri + B ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa.

100 kaps.

19,00 (norm. 22,60)

KANTA-ASIAKKAALLE: Cano+ Moisturizing Body spray kosteusemulsio

ACO Cano+ Moisturizing Body Spray
Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu ainutlaatuinen ihoa vahvistava ja kosteuttava vartalosuihke kuivan ihon oireisiin, kuten kuivuuteen ja kutinaan. Sopii erityisesti vartalon vaikeapääsyisille ihoalueille.
Cano+ Moisturizing Body Spray -tuotteen on osoitettu kosteuttavan tehokkaasti, sitomalla kosteutta ihoon ja korjaamalla ihon vaurioitunutta läpäisyestettä, tehden siitä suojaavamman ärsyttäviä tekijöitä vastaan. Koostumus sopii myös atooppiselle ihottumalle tyypilliseen erityisen kuivaan ihoon. Suihke on helppokäyttöinen ja imeytyy nopeasti, jättäen ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi.
Tuotteen hyödyt:
  • Hoitaa kuivan ja atooppisen ihon oireita: Kuivuutta ja kutinaaCano+ Moisturizing 150ml Body Spray
  • Kosteuttaa ja korjaa ihon vaurioitunutta läpäisyestettä
  • Helppo käyttää, imeytyy nopeasti

150

13,00 (norm. 15,40)

KANTA-ASIAKKAALLE: Bevitaeye kosteuttava silmätippa

BevitaEye on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia. Sillä on optimaalisesti silmää voitelevat, kosteuttavat ja suojaavat ominaisuudet.

BevitaEye silmätipat lievittävät ympäristötekijöistä, silmiin kohdistuvista stressitekijöistä tai mekaanisista syistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Oireita helpottava vaikutus on pitkäkestoinen. BevitaEye silmätipat soveltuvat käytettäväksi piilolinssien kanssa.

20x0,5ml

11,00 (norm. 13,05)

KANTA-ASIAKKAALLE: A-vita Hydra+ nenäsuihke UUTUUS!

Hyarulonihappoa sisältävä A-Vita Hydra Plus -nenäsuihke voitelee ja kosteuttaa nenän limakalvot pitäen ne joustavina. Valmiste edistää limakalvon pintakerroksen uusiutumista ja biotiini sekä A- ja E-vitamiinit edesauttavat limakalvojen normaalia aineenvaihduntaa.
A-Vita Hydra Plus -nenäsuihketta käytetään nenän limakalvojen kuivumisen tai surkastumisen ehkäisyyn sekä nenän ja sivuonteloiden sairauksien tukihoitoon.

10ml

12,00 (norm. 14,45)

KANTA-ASIAKKAILLE: Magnecit

MagneCit on ravintolisä, joka sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia sekä B6-vitamiinia.

200 tabl.

17,00 (norm. 20,05)

Lisää tarjouksia myymälässä!