Helmikuun tarjoukset

KANTA-ASIAKKAILLE: Maitohappobakteeri +B ratiopharm

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B-vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön ja myös lomamatkoille.

B6- ja B12-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. B-vitamiinit vähentävät väsymystä, auttavat elimistöä vapauttamaan energiaa ruoasta ja ylläpitävät vastustuskykyä. B-vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä.

Maitohappobakteeri + B ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa.

100 kaps.

18,30 (norm. 21,50)

KANTA-ASIAKKAALLE: Systane Complete voitelevat silmätipat

Rauhoittaa, kosteuttaa ja lievittää oireita optimaalisesti. Suositellaan kaikentyyppisen kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen.

SYSTANE® COMPLETE-silmätippojen ainutlaatuinen vaikutusmekanismi optimoi kyynelkalvon kosteutuksen ja lipidien saannin. Nanokokoiset lipidipisarat vakauttaa ja korjaa kyynelkalvon aukkoja. Edistää näin koko kyynelkalvon rakenteen korjautumista ja stabiloitumista. 

10ml

15,30 (norm. 18,00)

KANTA-ASIAKKAALLE: Cano+ Moisturizing Body spray kosteusemulsio

ACO Cano+ Moisturizing Body Spray
Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu ainutlaatuinen ihoa vahvistava ja kosteuttava vartalosuihke kuivan ihon oireisiin, kuten kuivuuteen ja kutinaan. Sopii erityisesti vartalon vaikeapääsyisille ihoalueille.
Cano+ Moisturizing Body Spray -tuotteen on osoitettu kosteuttavan tehokkaasti, sitomalla kosteutta ihoon ja korjaamalla ihon vaurioitunutta läpäisyestettä, tehden siitä suojaavamman ärsyttäviä tekijöitä vastaan. Koostumus sopii myös atooppiselle ihottumalle tyypilliseen erityisen kuivaan ihoon. Suihke on helppokäyttöinen ja imeytyy nopeasti, jättäen ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi.
Tuotteen hyödyt:
  • Hoitaa kuivan ja atooppisen ihon oireita: Kuivuutta ja kutinaaCano+ Moisturizing 150ml Body Spray
  • Kosteuttaa ja korjaa ihon vaurioitunutta läpäisyestettä
  • Helppo käyttää, imeytyy nopeasti

150

12,90 (norm. 15,15)

KANTA-ASIAKKAALLE: Inupekt Forte koiran ja kissan suoliston hyvinvointiin

Inupekt Forten sisältämä inuliini on luonnollinen prebiootti, joka ylläpitää suoliston hyötybakteereja. Inuliini saa suolistossa aikaan positiivisen bifidogenisen vaikutuksen, joka puhdistaa suolistoa vähentäen haitallisia suolisto-bakteereja ja johtaa terveempään suolistobakteerikantaan.

Glukaani tehostaa inuliinin vaikutusta estämällä haitallisten bakteerien kiinnittymistä suolen seinämään. Glukaani lisää myös elimistön vastustuskykyä.

Pektiini puhdistaa suolistoa ja kiinteyttää ulostetta ripulin aikana.

60tabl

9,90 (norm. 11,90)

Lisää tarjouksia myymälässä!