Marraskuun tarjoukset

KANTA-ASIAKKAALLE: UUTUUS! Triple DRy 72 h aktiivihiili antiperspirantti Woman ja Men roll-on

Voimakkaasti tai normaalisti hikoileville tarkoitettu uusi raikkaan tuoksuinen Triple Dry aktiivihiili antiperspirantti on tehokas, alkoholiton antiperspirantti naisille ja miehille, jotka hakevat tehokasta ja pitkäkestoista suojaa hikoilua vastaan. Aktiivihiili sitoo kosteutta ja toimii antibakteerisesti.
Erinomainen suoja tilanteisiin, jolloin hikoilu yleensä lisääntyy, kuten liikkujille, hormonitoiminnan aiheuttamat muutokset kehossa tai joiden työ vaatii antiperspirantilta tehoa ja varmuutta.

50 ml

8,90 (norm. 11,20)

KANTA-ASIAKKAALLE: Yotuel valkaisetvat All-In-One hammastahnat

Wintergreen-hammastahna (musta pakkaus) on miedosti mintun makuinen. Wintergreenissä on nyt uusi, tahnamainen koostumus aikaisemman geelimäisen koostumuksen sijaan.

Snowmint (valkoinen pakkaus) on maultaan raikkaampi minttu ja koostumukseltaan tahnamainen.

Hampaiden valkaisu All-In-One-tahnoilla on turvallista, koska ne eivät hankaa hammaskiillettä. Tahnojen hankausarvo (RDA) on 82. Hammastahnaa pidetään kiilteelle turvallisena, kun hankausarvo on alle 100. Yotuel All-In-One SnowMint- ja WinterGreen -hammastahnat ovat valkaisevia hammastahnoja, jotka todistetusti vahvistavat hammaskiillettä.* (Sisältää karbamidiperoksidia, ksylitolia, kaliumfluoridia, jotka remineralisoivat hammaskiillettä sekä ehkäisevät kariesta.)

75 ml

14,50 (norm. 17,05)

KANTA-ASIAKKAALLE: Ripsien kestotaivutus

Kestotaivutuksessa taivutetaan ripset tyvestä alkaen ylöspäin. Apuna käytetään silikonirullia, joiden mukaan/päällä taivutus tehdään. Kestotaivutus kestää  8-12 viikkoa, kunnes ripset uusiutuvat.

Kestotaivutus sisältää  ripsien ja kulmienvärjäyksen sekä kulmien muotoilun

1 kerta

59,00 (norm. 69,00)

Lisää tarjouksia myymälässä!