Laadukasta apteekkikosmetiikkaa

Apteekissamme on laaja valikoima apteekkikosmetiikkaa josta löytyy kaiken ikäisille, erilaisille ihotyypeille soveltuvia tuotteita.

Kosmetologimme auttavat sinua löytämään juuri ihollesi sopivat ihonhoitotuotteet.

Tule tutustumaan!

Löydät meiltä seuraavat apteekkikosmetiikkasarjat:

 

Aco

ACO perustettiin vuonna 1939 tuotemerkiksi ruotsalaisen apteekin omille tuotteille. Tänä päivänä ACOn omassa laboratoriossa kehitetään tuotteita pohjoismaiselle iholle, pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu sekä herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita että lääkevalmisteita. Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACOlta löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat mm. vauvojen ihon hoitoon, aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygieniaan.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Algotherm-tuotteissa käytetään 19 erilaista merilevää, joiden ominaisuudet hoitavat ihoa vaikuttavilla aineillaan. Levissä on ainutlaatuinen yhdistelmä bioaktiivisia molekyylejä, mm. vitamiineja, kivennäisaineita, hivenaineita, proteiineja ja antioksidantteja erilaisiin ihon tarpeisiin.

Aktiivisille ainesosille ja tuotteille on tehty tehokkuus- ja kliiniset testit.

Algotherm-tuotteet eivät sisällä parabeeneja eikä fenoksietanolia.

Tuotteita ei myöskään testata eläimillä, ja pakkauksien kierrätettävyyteen panostetaan.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

 


Atopik on suomalaista apteekkien kautta myytävää sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty kaikista herkimmällekin iholle. Atopik- tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteissa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Atopik- tuotesarja on tarkoitettu suomalaiselle iholle ja se sisältää kattavan valikoiman ratkaisuja niin kasvojen kuin vartalonkin ihon hoitoon.

Valmistettu Suomessa  / Vegaaninen & Gluteeniton

Tuotesarjan omille sivuille »

 

 

Avene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

 

 

 

CeraVe on vuonna 2005 yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty ihonhoitosarja. Tuotteet sisältävät yhdistelmän kolmea tärkeää keramidia (keramidit 1, 3 ja 6-II), rasvahappoja ja muita lipidejä, jotka vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria. Tuotesarjasta löytyy kasvo-ja vartalonhoitotuotteita.

           Tuotteet ovat hajusteettomia.

Tuosarjan omille sivuille »

 

Favora

Suomalainen Favora ihonhoitosarja kehitetty herkälle iholle. Yleisiä tunnusmerkkejä herkällä iholla on punoitus, kutina, kuumotus tai kiristävä tunne. Aran ja helposti reagoivan ihon hoidossa on tärkeintä rauhoittavat, suojaavat ja vahvistavat tuotteet.

Favora-sarjan kaikki 18 tuotetta ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, iho- ja astmaliiton arvotettua Allergiatunnusta.

Tästä suora linkki tuotesarjan omille sivulle »

 

La_roche_posay

 

DERMOKOSMETIIKKAKESKUS

 

 

 

 

 

Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa. Sarjalta löytyy laajasti tuotteita kaikille ihotyypeille, aikuisille, nuorille ja vauvoille.

 La Roche-Posayn  kaikki tuotteet testataan herkällä ja atopiaan taipuvaisella iholla, jolloin voidaan varmistaa niiden soveltuvuus herkimmällekin iholle.

 

 

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Alkuperäinen emäksinen MeineBase-mineraalisuola on 100 % puhdas luonnontuote, joka pH-arvonsa 8,5 ansiosta kiihdyttää happojen ja kuona-aineiden erittymistä ihohuokosten kautta – ihosta tulee terveempi, elinvoimaisempi ja kauniimpi. Päivittäisessä käytössä kaikille ihoille ja kaiken ikäisille sopiva MeineBase-mineraalisuolapesu tasapainottaa,  uudistaa, kosteuttaa ja puhdistaa kasvojen ja vartalon ihoa.

 

MeineBasen käyttöohje »

 

okabo_organics_logo_mvOkabo Organics on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja,

jonka pääraaka-aineena on ihoa ja hiuksia hoitava puhdas Arganöljy. Arganöljy hellii ja hoitaa ihoa luonnollisesti. Se sisältää runsaasti iholle   välttämättömiä rasvahappoja sekä A- ja E-vitamiineja, jotka

 kosteuttavat ja hoitavat ihoa tehokkaasti. Runsaan E-vitamiini-, skvaleeni- ja antioksidanttipitoisuutensa ansiosta. Arganöljy hoitaa tehokkaasti ikääntyvää ihoa.

                                                  Se sopii päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille,myös rasvoittuvalle ja sekaiholle, sillä se ei tuki huokosia.

Meiltä saat myös luomulaatuista raikastavaa Ruusuvettä kasvoille, joka tehostaa Arganöljyn imeytymistä.

OKABO ORGANICSIN 100% PUHDAS ARGANÖLJY HOITAA  IHOA JA HIUKSIA.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

 


 DERMOKOSMETIIKKA KESKUS

 

 

 

 

 

Vichy tuotesarjalta löytyy laajasti ihonhoitotuotteita eri ikäisille sekä kaikille ihotyypeille. Tuotteet ovat valmistettu lääketeollisuudessa sekä ovat testattu herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

MINÉRAL 89 / NUTRILOGIE / AQUALIA THERMALIA

 NORMADERM /IDÉALIA / SLOW AGE

LIFTACTIV / NEOVADIOL / IDEALIA AURINKOTUOTTEET/ DERCOS HIUSTENHOITO

 

Ihonhoitosarjan omille sivuille »

 

 

 DERMABLEND KOSMETIIKKA

 

 

 

 

Korjaavat meikkituotteet antavat korkean peittävyyden pigmenttimuutoksille, näppylöille, tasoittaa ihon punoitusta.

Ei tuki ihohuokosia sekä antaa kasvoille luonnollisen lopputuloksen.

Sopii kaikille ihotyypeille sekä herkälle iholle.

Hypoallergeeninen.

 

Dermablend kosmetiikkasarjan sivuille »