Laadukasta apteekkikosmetiikkaa

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita kosmetiikkasarjoja ja myös neuvoja hyvään ihonhoitoon. Kosmetologimme auttavat sinua ihollesi sopivien tuotteiden valinnassa. Tule keskustelemaan!

Löydät meiltä seuraavat apteekkikosmetiikkasarjat:

ACOAco

ACO perustettiin vuonna 1939 tuotemerkiksi ruotsalaisen apteekin omille tuotteille. Tänä päivänä ACOn omassa laboratoriossa kehitetään tuotteita pohjoismaiselle iholle, pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu sekä herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita että lääkevalmisteita. Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille. Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACOlta löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat mm. vauvojen ihon hoitoon, aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygieniaan.

Tuotesarjan omille sivuille »

ALGOTHERM

Algotherm-tuotteissa käytetään 19 erilaista merilevää, joiden ominaisuudet                                            hoitavat ihoa vaikuttavilla aineillaan. Levissä on ainutlaatuinen yhdistelmä                                     bioaktiivisia molekyylejä, mm. vitamiineja, kivennäisaineita, hivenaineita, proteiineja ja       antioksidantteja erilaisiin ihon tarpeisiin.

Aktiivisille ainesosille ja tuotteille on tehty tehokkuus- ja kliiniset testit.

Algotherm-tuotteet eivät sisällä parabeeneja eikä fenoksietanolia.

Tuotteita ei myöskään testata eläimillä, ja pakkauksien kierrätettävyyteen panostetaan.

Tuotesarjan omille sivuille »

ATOPIK

Atopik on suomalaista apteekkien kautta myytävää sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty kaikista herkimmällekin iholle. Atopik- tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteissa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Atopik- tuotesarja on tarkoitettu suomalaiselle iholle ja se sisältää kattavan valikoiman ratkaisuja niin kasvojen kuin vartalonkin ihon hoitoon.

Valmistettu Suomessa  / Vegaaninen & Gluteeniton

Tuotesarjan omille sivuille »

AVÈNEAvene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

FAVORAFavora

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle ja jopa seitsemällä tuotteella on allergiatunnus. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

LA ROCHE-POSAYLa_roche_posay

Vähemmän on enemmän.

La Roche-Posay’n tuotteiden tärkein periaate on minimaalisuus: aktiiviainesosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa. Uusinta pakkausteknologiaa hyödyntämällä voidaan optimoida tuotteiden säilyvyyttä ja siten edelleen yksinkertaistaa tuotteiden koostumuksia.

La Roche-Posay – turvallisuutta ja tehokkuutta

Kaikki La Roche-Posay -tuotteet testataan herkällä ja atopiaan taipuvaisella iholla, jolloin voidaan varmistaa niiden soveltuvuus herkimmällekin iholle.

Tuotesarjan omille sivuille »

MEINEBASE

Alkuperäinen emäksinen MeineBase-mineraalisuola on 100 % puhdas luonnontuote, joka pH-arvonsa 8,5 ansiosta kiihdyttää happojen ja kuona-aineiden erittymistä ihohuokosten kautta – ihosta tulee terveempi, elinvoimaisempi ja kauniimpi. Päivittäisessä käytössä kaikille ihoille ja kaiken ikäisille sopiva MeineBase-mineraalisuolapesu tasapainottaa, uudistaa, kosteuttaa ja puhdistaa kasvojen ja vartalon ihoa.

MeineBasen käyttöohje »

 

OKABO ORGANICS

OKABO ORGANICSIN 100% PUHDAS ARGANÖLJY HOITAA  IHOA JA HIUKSIA.

Okabo Organics on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja,

jonka pääraaka-aineena on ihokabo_organics_logo_mvoa ja hiuksia hoitava puhdas Arganöljy. Arganöljy hellii ja hoitaa ihoa luonnollisesti. Se sisältää runsaasti iholle välttämättömiä rasvahappoja sekä A- ja E-vitamiineja, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa tehokkaasti. Runsaan E-vitamiini-, skvaleeni- ja antioksidanttipitoisuutensa ansiosta. Arganöljy hoitaa tehokkaasti ikääntyvää ihoa.

Se sopii päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille,myös rasvoittuvalle ja sekaiholle, sillä se ei tuki huokosia.

Meiltä saat myös luomulaatuista raikastavaa Ruusuvettä kasvoille, joka tehostaa Arganöljyn imeytymistä.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

VICHY

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden. Meiltä löytyy myös Vichy Dermablend- kosmetiikka tuotesarja.

Tuotesarjan omille sivuille »