Kukkaron täydeltä etuja kanta-asiakkaalle

Kanta-asiakkaana saat:

  • Liittymisetu: 20 % alennusta kosmetiikka- tai itsehoitotuotteesta. Etu ei koske lääkkeitä.
  • Reseptien uusiminen maksutta.
  • Henkilökohtaisia tarjouksia suosikkituotteistasi sähköpostiisi.
  • Kosmetiikkapassi: Saat leiman jokaisesta yli 20 € kosmetiikkaostoksesta tai kosmetologin palvelusta, saat kymmenennen normaalihintaisen tuotteen tai palvelun 50 % alennuksella.
  • Ostokertymätaulukon mukainen alennus ostoksistasi.
  • Kanta-asiakastarjouksia.
  • Kutsuja apteekin tapahtumiin (sähköpostitse tai tekstiviestillä).

Kätevää! Kela-kortti toimii kanta-asiakaskorttinasi.

Portaittain kasvava ostohyvitys

Ostokertymään lasketaan kaikkien samassa taloudessa asuvien kanta-asiakkaiden kalenterivuoden aikana tekemät ostokset. On tärkeää, että jokainen perheenjäsen muistaa näyttää Kela-korttinsa asioidessaan apteekissa.

Ostokertymää kerryttävät kaikki itsehoitotuotteet ja reseptivapaat lääkkeet sekä apteekin palvelutuotteet. Ostohyvitysalennus myönnetään kaikista normaalihintaisista tuotteista ja palveluista, mutta ei lääkkeistä.

ostohyvitystaulukko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liity täyttämällä alla oleva lomake

Täytä lomakkeen tiedot ja paina lähetä nappia. Liitämme Sinut kanta-asiakkaaksemme ja voit seuraavalla apteekkikäynnilläsi lunastaa liittymisetusi:20 %:n alennuskupongin. Muistathan näyttää Kela-korttisi jokaisella asiointikerralla, jotta ostot ohjautuvat kanta-asiakastilille.

Kanta-asiakassopimus

  • Allekirjoituksellani annan apteekille luvan tietojeni tallentamiseen ja niiden käyttöön. Antamiani henkilötietoja apteekki voi käyttää minulle suunnattuun apteekin omaan tiedottamiseen. Apteekki seuraa lääkeostojani ja toimittaa tiedot omavastuuosuuden kertymisestä Kelaan. Apteekki säilyttää lääkitystäni koskevia tietoja sekä henkilötietojani toistaiseksi. Apteekki sitoutuu poistamaan henkilötietoni kanta-asiakasrekisteristä, mikäli ilmoitan lopettavani kanta-asiakkuuteni tai en ole asioinut apteekissa vuoteen. Apteekki pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.